Nová Stránka

                                         imagesvet.blog.cz

Srpen 2007

Bleskajdička 10

30. srpna 2007 v 13:18 | Markítka
1.hlásni pro me jsem tam jako Markíítka
To je všechno.... děkuju že jste se zučastnili

písnička pro váásss užijjte si to .....

23. srpna 2007 v 20:43 | markíítka |  ♥Music♥
tady máte písničku doufám,že se bude líbit...


Cenky Za SB

21. srpna 2007 v 20:09 | Markíítka
Takže po čase jsem si řekla ,že to chce pro vás udělat nový fešný cenky dala jsem si dost záálezět ,aby se vám to líbiloo a taky me to staálo dost nervuu... tak doufám,že se mi to povedlo.........
TAdy máte Společnýý Diplomek ...
A dále už samostatný diplomky....
Pro Lore
Pro Katíška
Pro Alču
Pro Terry Nelly
Pro Ivču
Pro Godli
Pro Terču
Pro Sisinku
Pro Nikitku
Pro Denny
Pro Verishka
pro Zuzika
PRo Kamamiska
Pro Magdičku
a pro Prupisku
Potom písněte jak se vám líbili zatím čusík... pac a pusu

Cenky Za 9.bleskajdičku

19. srpna 2007 v 18:55 | Markíítka
Tady máte společný Diplomeček.....
1.místo pro Selin.free
2.místo Sylvusinka
3.místo pro Abi bývala hezká na začátku ted je z níí troska...
4.místo pro Kamamisek
5.místo pro Anet
6.místo pro Misha........
7.místo pro Pan Filuta
8.místo pro _-Lucy-_
9.místo pro Prupiska
10.místo pro Lore
Doufám,že se vám cenky líbej... a že taky napíše jaký to je... Moc dík,že jste se zučastnili ......

Jaký kluky Holky chtej?

18. srpna 2007 v 18:36 | Markíítka |  srandičky
1. Nesnáší, když kluci při líbání mají otevřené oči a nedívají se holkám do očí.
2. Mají rady, když kluci příjemně voní a jsou upravení.
3. Milují, když kluk udělá první krok.
4. Mají radost, když jim kluk přinese třeba jen nějakou drobnost např.kytku vlčích máků.
5. Nesnáší, když se kluci při rozhovoru dívají vášnivě na jinou holku.
6. Když chodí často do hospody.
7. Když si před líbáním zapálí cigaretu (Věřte, je to jak oblizovat popelník)
8. Nesnáší, když si kluk na rande přivede kamaráda. Zkuste se vžít do té situace. Chtějí mít taky soukromí a ne aby jim někdo koukal při líbání do zad!
9. Mají rády, když občas někdy zavoláte a mohou si s vámi taky někdy promluvit.
10. Jsou rády, když je necháte jít taky někdy někde ven s kámoškama nebo kámošema. Pokud jí věříte, nepodvede vás nikdy.
A to nejdůležitější: Nikdy nevyčítejte holce, jak vypadá. Každý má jinou postavu a jiný vkus. A když se vám to nelíbí, tak si najděte někoho jiného, komu to vadit nebude!!!!

řetězák

18. srpna 2007 v 10:32 | Markíítka
1) tvé jméno : Markéta

2)Přesdívka: Markíítka

3)Zvíře,které máš doma: bíglínku a 2 čičiny...

4)Líbí se ti colorfullky: joo jsou v poho

5)Tvůj nej. sport: voleybal,plavání, pinčesss .

6)Tvůj nej. kámoš(ka): Daša,NIkola,Aneta,

7)Čteš nanučnou literaturu..xD: ani ne akorád když jsme meli mít ve škole referát...
8)Z čeho máš největší strach: s toho že budu nudnej člověk a nikdo me nebude mít rád...
9)Líčíš se do školy: Ani ne ....

10)Těšíš se na prázdniny: nooo na nějaký další jasně že joo ale tyhle už máme za sebou...

11) 3 blogy co budou pokračovat : nooo chudáškovééé....
Denisky Holky Odpustě mi to.....

9.bleskajdička

15. srpna 2007 v 17:42 | markíítka
1. chtěla by ses Spřátelit?? s Mým blogíkem?
2.líbí se ti tu???
3. Slejvák Nebo Pařák?
4. Seš noční nebo rání ptáče?
5.spíš ráda??
6. Jmenovka nebo Blendíček
(jestli ,že chceš jmenovku tak na níí muže byt cokolii....
ale jestli chceš Blendíček tak to musí být nějaká osoba... Jasny?? )
7 . tAk čusík a dík,že jste se zučastniliii zatím pac a pusuuu....

Blendíky Za 8.bleskajdičku

15. srpna 2007 v 17:34 | markíítka
Nikdy se stane,že udělám dva blendíky protože se mi ani jeden nezdáá good tak vám tu dám Oba ostatní at se na me nezlobej.. ale chci aby se to proste tem lidem líbiloo...
1.místo pro Scasy tak klikni a je tvoje...
2.místo pro Kamamiseka Nějak se mi nelíbí ani jeden ale tak ten co se ti bude líbit vííc tak ten si vem a nebo si vem oba a napiš jak to dopadloo.. zatím
3.místo pro Pan Filuta Prosím tě příště už nekoho jinéhooo protože porad dělaám jednoho samýho človíčka a lepšíí fotešku jsem nenapšla znááš to na tom netu nevííš jestli je to ubec on když ho neznáš....)
4.místo pro Godly tenhlec blendík se mi fakt moc poved se mi líbí a co tobě?
5.místo pro Sylvusinku
6.místo pro sisu líbí??
7.místo pro Mája Taky ti říkáj Mája co??? jako me....
8.míto pro verísheka Doufám,že se líbí..
9.místo pro Terry Nelly tenhlec se mi taky moc líbííí
Tak moc děkuju že jste se zučastniliii .... joo zase pridtteee moc ráda vas tu uvidím zatím...

Blendíček nebo záhlaví na Objednávku

12. srpna 2007 v 11:39 | markíítka |  ♥Blendíky♥
Tak tady me mužete psát když budete chtít vyrobit nějakej blendíček nebo záhlavíčkoo ale mám podmínku musí to bejt nějaká osoba skupiny atd se mi špatne dělat to mi ještě moc nejde... zatím... těším se až napíšete--------------

Bleskajdička 8.....

11. srpna 2007 v 13:06 | markíítka
Vyber co je lepší??
1.Zima nebo Léto nebo Jaro??
2. Blog nebo Sblog?
3. pes nebo Kočka?
4. lyže nebo snouboard?
5.holka nebo kluk?
6. Nejoblíbenejší film??
7. co chceš na Blendík ale musí to bejt nějaká osoba...Jasnýýý...
8. zatím se mej te....

Blendíček Cameron Diaz

10. srpna 2007 v 22:26 | markíítka
Líbí se vám???

Evangelina Lilly-blendíček

10. srpna 2007 v 22:24 | markíítka

Blendíček Hilary Duff

10. srpna 2007 v 22:21 | markíítka
Líbí se vám??

Emma Watson- Photoshoot

10. srpna 2007 v 21:08 | markíítka
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Blendíčky Za 7.bleskajdičku

10. srpna 2007 v 20:44 | markíítka
1.místo Pro : kiki
2.místo pro : tynu
Vyber si Jsou v POdstatě stejný Kterej se ti líbí Víc
3.místo pro: Magdu
4.místo pro :zzuzika
5.místo pro :Peggy
6.místo pro: Kamamisek
7.místo pro :Werushku Kterej se ti líbí víc me ani jeden... jeden si vyber nebo si vem oba písni jak to dopadlooo... zatím
8.místo Nikýsek
9.místo pro Nicola
10.místo pro Terry Nelly
Doufám,že se vám to líbí a písnete taky do Komentíku Ať víím jakýý to je... zatím mejte se...



Za SB

8. srpna 2007 v 15:43 | markíítka
TAk tohlec jsem dostala za SB z Denny moc ti děkuju je to kráásnoučkýýý....

Navstevnost za minuly tyden (30.7.2007 - 5.8.2007)

6. srpna 2007 v 20:42 | markíítka |  srandičky
Pondeli: 31
Utery: 42 -to byl asi nejlepší den
Streda: 26
Ctvrtek: 12
Patek: 32
Sobota: 33
Nedele: 42- tak to taky..

Celkem: 218
Děkuju že sem chodíte jak Skončila SOutěžka O Nej blogík tak to trošičku klesloo.. ale třeba to zas pujde... zatím ..


klikni

5. srpna 2007 v 16:00 | markíítka |  srandičky

7.Bleskajdička ......

5. srpna 2007 v 13:33 | markíítka
1. CO SE ti tu líbí nejvíc?
2. Máš nějakou oblíbenou Osobnost?
3. je lepší Lindsay NEbo Hilary?
4.máš ráda P!NK?
5. jaKOU Osobnost chceš na Blendíček???? (musí to bejt nějakej jeden človek)
Díki za učast... moc si toho vážíím..

Lindsay Lohan- Životopis+ fotečky

5. srpna 2007 v 11:58 | markíítka
Lindsay Lohan
Datum narození : 02.07.1986
Místo narození:New York,USA
Znamení: Rak
ŽIVOTOPIS
Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen).

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Získala MTV Award za film Mezi námi děvčaty. Za Hebie fully loaded získala Kids Awards. Tento rok dokonca MTV music awards moderovala Zdroj Lindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay LohanLindsay Lohan

P!NK- Blendíček MOje tvorba

5. srpna 2007 v 10:55 | markíítka


Eva Longoria- Životopis

5. srpna 2007 v 10:40 | markíítka
Profese Modelka, Herečka
Datum narození: 15.03.1975
Místo narození: Corpus Christi, Texas, USA
Znamení: Ryby
Eva Longoria americká filmová a hlavně seriálová herečka. V posledních letech uznávaná modelka, která se objevuje jak v reklamních kampaních různých společností, tak v mnoha mužských magazínech.
Její rodiče jsou američané mexického původu. Katolíci. Je nejmladší ze čtyřech dětí, samých dívek. Jako jediná z nich má tmavou barvu kůže, tmavé oči i vlasy. Všechny její sestry jsou blondýnky s modrýma očima a světlou pletí. Eva dlouho podezřívala rodiče, že ji pouze adoptovali, právě kvůli tomuto rozdílu. Vždy byla také považována za nejošklivější z nich.

Její první televizní role přišla, když hostovala v několika dílech známého seriálu Beverly Hills 90210. To byly ovšem jenom první krůčky, které vedly ke dveřím zvaným Mladí a neklidní, kde se Eva usídlila na dva roky. V roce 2003 přeběhla k detektivnímu seriálu Dragnet. Toto angažmá nemělo dlouhého trvání a Longoria hledala něco, co by jí opravdu vyneslo na vrchol. Její dráhou se v jejím případě stala role všehoschopné ženy v domácnosti. Eva Longoria hraje také v seriálu Zoufalé manželky.
Filmografie:
2007Deep in the Heart of Texas ...
2006Strážce (The Sentinel) ...Jill Marin
2005Hustler's Instinct ...Vanessa Santos
2004Zoufalé manželky (TV) (Desperate Housewives) ...Gabrielle Solis
2004Dead Will Tell, The ...Jeanie
2004Carlita's Secret ...Carlita
2003Snitch'd ...Gabby
1973Young and the Restless, The ...Isabella Braña Williams (2001-2003)


Blendíček Fergie (moje tvorba)

5. srpna 2007 v 10:09 | markíítka

pixelky- smailíci

4. srpna 2007 v 14:12 | markíítka |  ♥ Pixelky ♥
smajlíci
1. Sada>>>
2. Sada>>>
3.Sada>>>


oddělovače- hvěždičky atd.....

4. srpna 2007 v 13:58 | markíítka